vrijdag 1 november 2013

Chocolade biscuit met banaan en slagroom

Na vaak biscuit met fruit gemaakt te hebben, meestal voor iemand anders, was het eens tijd voor een variant.  Een chocolade biscuit gevuld met banaan en slagroom, afgewerkt met ganache en chocolade snippers.  Volgende keer iets minder lang in de oven (net ietsje te droog) en misschien een ietsie pietsie meer choco, maar verder best ok.

 
 
Ingrediënten:
4 eieren, 125 gr suiker, 1 koffielepel bakpoeder, 30 gr cacaopoeder, 100 gr bloem
1 banaan,  375 gr slagroom, ganache
 
Biscuit bakken: zie beschrijving speculaasbiscuit.
vervolgens snij je de biscuit in twee helften en smeer je een laagje choco op de onderste helft en bedek je die vervolgens met banaan en slagroom. Tweede helft er terug op en de taart vervolgens overgieten met ganache en afwerken met chocolade snippers.
 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten